Секрети грамотного вибору та придбання шпалер

Секрети грамотного вибору та придбання шпалер

Шпалерам віддають перевагу багато власників житла, які вирішили зробити ремонт або виконати фінішне оздоблення нової квартири, будинку. У цих матеріалів маса незаперечних плюсів, їхня висока популярність цілком заслужена. Варіантів шпалер на ринку величезна кількість. Якщо дозволяють запросити професійного дизайнера для створення інтер’єру, складнощів у виборі не виникне. Але більшості доводиться підбирати, купувати їх самостійно.

Уважний вибір шпалер
У неосяжному асортименті цих оздоблювальних матеріалів нескладно загубитися. Розбігаються очі, йдуть з пам’яті варіанти, що складалися в мріях про затишний інтер’єр. Увагу привертають кілька полотен, з яких важко вибрати найкращі. Не треба поспішати, є критерії, які можуть стати лоцманами у цьому безкрайньому океані.

Перед тим, як приступити до вивчення асортименту, визначтеся з основними вимогами до настінної обробки. Вирішіть, якими мають бути:

матеріал,
колір,
стиль,
Тематика.
Вимоги до матеріалу визначають умови експлуатації та фінансові можливості. Якщо шпалери купуються для передпокою чи кухні, вінілові покриття підійдуть ідеально. Підтримка порядку з регулярними вологими прибиранням їм не зашкодить. При необхідності заощаджувати кошти, в зал, дитячу чи спальню можна купити паперові шпалери. У цій категорії нескладно вибрати покриття із відмінними естетичними показниками.

Якщо потрібні розкіш і шик, варто віддати перевагу текстильним полотнам. Комфортний, гарний інтер’єр допоможуть створити флізелінові покриття. Можна підібрати на сайті https://interyerus.ru/oboi/f/room-gostinaya/ шпалери у вітальню зі США, Італії, Німеччини, Китаю, що відповідають сучасним стандартам.

Стиль, відтінки, тематика принтів залежить від специфіки обстановки, особистого смаку. Шанувальникам унікального, неповторного дизайну підійдуть матеріали під фарбування.

Раціональна покупка шпалер
Грамотність вибору, раціональність покупки багато в чому залежить від способу придбання. Найпростішим варіантом є похід у найближчий спеціалізований магазин. Можна не сумніватися в тому, що в ньому буде представлений широкий асортимент матеріалів. Але, по-перше, він точно не повний, по-друге, у вартість обов’язково будуть включені роздрібні надбавки та націнки оптовиків.

Практичний покупець веде пошук в інтернет-магазинах, де:

пропонується великий асортимент полотен;
вартість матеріалів на порядок нижча;
можна зробити замовлення на відсутній товар;
можна отримати кваліфіковану допомогу.
До того ж для вибору поїздок та походів робити не потрібно.