Косметичний ремонт

Косметичний ремонт

Косметичний ремонт є ряд заходів, спрямованих на усунення невеликих дефектів стін, стелі, підлоги та оновлення поверхонь інтер’єру. Він не займає багато часу і дозволить бюджетно надати квартирі зовсім іншого вигляду. Якщо капітальний ремонт не по кишені, оновлення дизайну приміщення є найкращим вибором у такій ситуації. Косметичний ремонт вимагає невеликих вкладень і завжди є можливість оформити Кредит онлайн на карту для втілення задуманого. Родичі та друзі будуть приємно здивовані, побачивши, як перетворилася квартира в короткий термін і з мінімумом витрат.

Часто трапляється, що виникає необхідність у поклейці нових шпалер, побілці, зміні розеток та вимикачів, фарбуванні труб, вікон, реставрації або заміні підлогових покриттів. Косметичний ремонт у рази підвищує вартість квартири перед продажем чи здаванням в оренду. Та й самому власнику буде комфортне проживання в оновленому інтер’єрі, адже вигляд шпалер, що втратили колір, або потертого лінолеуму діє гнітюче.

Косметичний ремонт не потребує великих енерговитрат порівняно з капітальним. При ньому не потрібне перепланування, заміна проводки, монтаж нової побутової техніки та вікон, але при цьому він дозволяє впровадити бажані ідеї та деталі у дизайні. Братися своїми руками за це не слід, можна лише зіпсувати матеріали і все доведеться купувати заново. При зверненні до фахівців ремонт закінчиться швидко та подарує комфорт на довгі роки. Майстри дадуть пораду щодо якості матеріалів та запропонують найкращі варіанти інтер’єрних рішень.

Починати косметичний ремонт, як і будь-який інший, необхідно зі стелі просуватися до підлоги та від найдальшої кімнати до виходу. Перед цим потрібно повністю позбутися старих покриттів і за необхідністю скористатися ґрунтовкою або шпаклівкою для вирівнювання поверхонь.

Раніше під косметичним ремонтом малася на увазі лише зміна шпалер та фарбування деяких деталей, які дозволяли лише змінити колірну гаму, суттєво не впливаючи на загальний вигляд. Тепер – це справжній політ фантазії з повним перетворенням обстановки для затишного домашнього проведення часу.